Fakta & Faciliteter

Fakta & Faciliteter

Fakta/Faciliteter

Hotell Statt är ett 4-stjärnigt affärs- och konferenshotell. Vi har 93 rökfria rum, varav tre är anpassade för rullstolsburna gäster. Alla hotellrum har nya smart TV med appar. Trådlöst internet finns i hela hotellet.
 Som gäst har du även tillgång till sällskapsutrymme, bastu och motionsrum. Hotellet är kontantfritt. Av miljö- och säkerhetsskäl kan du endast betala med kort. Vi arbetar med dynamisk prissättning.

Verandalobby
Vid hotellfoajén finns vår verandalobby där våra gäster kan koppla av med en god bok från bokhyllan eller umgås med spel och storbilds-tv.


Motionsrum och bastu

Passa på att träna en stund innan dagens aktiviteter i vårt välutrustade motionsrum. Kanske vill ni slappna av en stund i bastun efter dagens aktiviteter? En stunds avkoppling med öl och snacks?


Restaurang Oscar

Restaurang Oscar ligger på hotellets bottenvåning och kan delas av för en mer privat middag, mot förbeställning. 


Balkongen

På sommaren och vid speciella tillfällen öppnar vi upp vår balkong för matgäster eller exempelvis en högtidlig nyårsskål.

Boka online

Ankomst
Avresa
 
 
Detta tycker våra konferensgäster om oss: 
"Tusen och åter tusen tack ska ni hela styrkan ha. Jag kan inte nog tacka och uttrycka min glädje. Vi kommer att fortsätta planera verksamhet och dagar hos er för det har varit helt fantastiskt proffsigt rakt igenom! Från första kontakt och genom hela genomförandet. Det har verkligen varit en fröjd!"