Konferens

Konferens

Mötesplats Hässleholm

Hotell Statt har stort konferensutbud med stor variation. Förutom våra egna lokaler på hotellet så bokar vi även för Kulturhuset. Det ger oss möjlighet att ta emot alla slags möten från 2 – 400 personer. Närheten till järnvägsstation och utmärkta kommunikationer från Kastrup flygplats, Malmö och Stockholm gör Hässleholm till en given mötesplats. Ring vår konferensbokning för mer info 0451-890 12.

Statt har fyra stora konferenslokaler, alla med dagsljus. I den största får plats 170 personer i biosittning, 100 i skolsittning och 80 i öar. Två av lokalerna kan slås samman så att ytterligare 30–40 deltagare får plats. Vi har personlig konferensservice med tekniksupport i anslutning till lokalerna. Därutöver finns sex grupprum som passar olika behov.

Hässleholm Kulturhus har moderna lokaler som passar stora arrangemang, seminarier, kundträffar och kongresser. Röda salongen, som är den största, rymmer upp till 400 personer.
Se
www.hassleholm.se/kulturhus för mer information.

Konferenserbjudande:
Boka övernattningskonferens med logi i minst 10 enkelrum så bjuder vi på konferenslokalen.
Erbjudandet gäller för utvalda veckor under året: v 1 - 4, sportlovet v 8, v 26 - 32, höstlovet v 44 och v 51 - 52.

 

Boka online

Ankomst
Avresa
 
 
Detta tycker våra konferensgäster om oss: 
"Tusen och åter tusen tack ska ni hela styrkan ha. Jag kan inte nog tacka och uttrycka min glädje. Vi kommer att fortsätta planera verksamhet och dagar hos er för det har varit helt fantastiskt proffsigt rakt igenom! Från första kontakt och genom hela genomförandet. Det har verkligen varit en fröjd!"