Bröllopspaket

Bröllopspaket

Bröllopspaket

I vårt bröllopspaket ingår logi i ett av våra största rum. På rummet finns ½ flaska mousserande vin och choklad. Morgonrockar och tofflor får ni låna under er vistelse.

På morgonen får ni frukost på rummet (beställ vid ankomst vilken tid ni vill ha den).

Ni behöver inte ha bråttom iväg utan får förlängd utcheckningstid.

Pris bröllopspaket 2095 kr/par.

Du kan boka online direkt från hemsidan. Klicka på "Boka" i rubriklisten eller skriv in önskat datum i "Boka online"-rutan till höger. Paketen finns tillgängliga att boka på helgdagar och under sommarperioden. Välj "Paket" i sökrutan till höger. Klicka på det paketet du vill boka. Du kan också ringa på 0451-890 00 eller maila info@statt.se.  

Lägg er bröllopsfest hos oss. Vi dukar upp fint i matsalen med linnedukar och blomdekorationer. Köksmästaren sätter samman en meny som passar det tema ni valt. Exempel på bröllopsmeny ser du här inom kort. Om många bröllopsgäster behöver logi så kan vi ge ett bra pris på logi hos oss. Tänk så trevligt att träffas alla i frukostmatsalen morgonen efter och avsluta festen med en stor frukost. Även bröllopsgäster som inte sovit över är välkomna att delta i "frukostpartyt". Bara meddela innan hur många som kommer. Pris för extern frukost: 150:- per person. Kontakta oss på info@statt.se eller 0451-890 00 för mer info.

TILLBAKA TILL PAKETSIDAN

Boka online

Ankomst
Avresa
 
 
Detta tycker våra konferensgäster om oss: 
"Tusen och åter tusen tack ska ni hela styrkan ha. Jag kan inte nog tacka och uttrycka min glädje. Vi kommer att fortsätta planera verksamhet och dagar hos er för det har varit helt fantastiskt proffsigt rakt igenom! Från första kontakt och genom hela genomförandet. Det har verkligen varit en fröjd!"