Vandringspaket

Vandringspaket

Vandringspaket

Tänk att få vandra på vandringsleder ute i naturen med fågelkvitter som sällskap, bara ett par minuters bilfärd från stadens larm. En minisemester på fyrstjärnigt hotell med all tänkbar bekvämlighet. Klicka HÄR för mer info om vandringsleder i Hässleholms kommun, här kan du även skriva ut kartor.

Ni äter en god middag och sover hos oss. Efter en stor frukost packar ni er matsäck och ger er ut på valfri vandringsled. Vi tillhandahåller karta. Paketet är bokningsbart under helger och under sommarsäsongen. Kom och njut av den vackra bokskogen i Skåne!

Pris per person: 990:-

I paketet ingår:

  • Tvårättersmiddag exkl dryck serveras på The Bishops Arms
  • Logi i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Packa egen matsäck från frukostbuffén (medtag egen termos och ryggsäck)
  • Karta över vandringsleder

Paketet är bokningsbart under helger året runt (alla dagar under sommaren).
Enkelrumstillägg 200:-

Du kan boka online direkt från hemsidan. Klicka på "Boka" i rubriklisten eller skriv in önskat datum i "Boka online"-rutan till höger. Paketen finns tillgängliga att boka på helgdagar och under sommarperioden. Välj "Paket" i sökrutan till höger. Klicka på det paketet du vill boka. Du kan också ringa på 0451-890 00 eller maila info@statt.se

TILLBAKA TILL PAKETSIDAN

Vandringsleder kring Hässleholm:
Här i Skåne är vi omgivna av vacker natur med flera vandringsleder att tillgå. Övernattningsmöjligheter finns längs med lederna. Antingen utomhus i vindskydd, eller naturcamping. Även övernattningsstugor och stuguthyrning finns. Vill man bo bekvämt så rekommenderar vi vårt hotell. Du kan välja att köpa vandringspaket där allt ingår eller ta med ryggsäck, tält och stormkök. Många avsnitt av lederna är även anpassade för rullstol och barnvagn.


för karta se härBoka online

Ankomst
Avresa
 
 
Detta tycker våra konferensgäster om oss: 
"Tusen och åter tusen tack ska ni hela styrkan ha. Jag kan inte nog tacka och uttrycka min glädje. Vi kommer att fortsätta planera verksamhet och dagar hos er för det har varit helt fantastiskt proffsigt rakt igenom! Från första kontakt och genom hela genomförandet. Det har verkligen varit en fröjd!"