fbpx

Festvåningen med många möjligheter

Statts festvåning är flexibel och modern och passar utmärkt för många olika typer av fester, arrangemang och middagar.  Vi arrangerar allt från den lilla intima middagen till det stora för upp till 450 personer.

Vi vill vara med dig genom livet så kontakta oss vid bröllop, dop, födelsedagar, student, examen, företagsevent, middagar med tema, underhållning eller överraskningsfester. Vi är påhittiga och kommer gärna med förslag på underhållning, dukning, teknik, mat, dryck och andra förhöjande happenings för en riktigt lyckad fest.

Sist men inte minst ingår vår stora härliga balkong med 50 sittplatser!!

Nedan hittar du konkreta förslag, inspiration och tips på vad du kan genomföra hos oss.

Du är alltid varmt välkommen!

STORA MIDDAGEN

Fest & Event

Våra härliga festlokaler rymmer upp till 450 personer. Här kan vi arrangera stora produktioner med uppträde, bar, dans och varm mat för privata fester likväl som företagsevent. Det finns prisförslag med buffé från 450 kr per person. 

Vi återkommer gärna med prisförslag utifrån din budget. 

LILLA MIDDAGEN

Chambre Separee 10-30 p

Ibland vill man bara ha det litet och mysigt för ett bröllop, en födelsedag, ett dop eller after work. Då passar vår veranda eller en av våra mindre festlokaler perfekt.

Återkom till oss med dina tankar så kommer vi gärna med förslag utifrån din budget.

BRÖLLOPSFEST 

Stilfullt & lyxigt

Handen på hjärtat, vi har perfekta förutsättningar för bröllopsfesten. Närheten till centralstation och parkeringshus gör det enkelt att ta sig hit,  festvåning utrustad med basutbud i teknisk utrustning för att hantera bildspel, tal etc. Välkomstdrinken passar utmärkt på festvåningens balkong med bästa utsikten över torget. Här skiner solen från eftermiddag till kväll. 

Vårt duktiga köksteam kommer gärna med förslag på middag utifrån din budget och vårt fest- och event team hjälper gärna till med ideér för dukning och bordsdekorationer. 

Du har även möjlighet att boka vår bröllopssvit, få en egen kampanjsida hos oss för att erbjuda inresande gäster rabatt på övernattning samt informera om viktiga detaljer. Och, varför inte avsluta med en gemensam brunch med paketöppnings dagen efter? 

Vi har till och med haft hela vigseln här på hotellet.

Så, vill du ha en trygg helhetslösning för en av livets mest minnesvärda dagar, låt oss arrangera din bröllopsfest!

STUDENT & EXAMEN

Your place or mine? 

Låt oss ta hand om både förberedelserna och städningen. Njut av festen och glädjens dag tillsammans med din student istället för att stressa och fixa. Vi skräddarsyr gärna arrangemanget för dig och ger dig prisförslag utifrån din budget. 

Vi har lokaler från 10 till 400 personer så du kan arrangera en liten intim fest för de närmaste eller ett riktigt party med underhållning. 

Vi hjälper även gärna till med catering och kan vara på plats med både servis, personal och mat om du önskar det. Du kan givetvis beställa enbart maten ifrån oss så kommer vi ut och levererar på önskad tid. 

CATERING

Mat? Servis? Personal? Allt?  Vi fixar det!

Kontakta oss för avhämtning eller hemkörning av mat till obegränsat antal . Klicka nedan för att se våra förslag på cateringmenyer.  Vi kan även arrangera annat, prata med oss! 

MINNESSTUND

Att samlas och minnas och glädjas över det som varit är viktigt och vi är gärna en del i att göra denna högtid speciell. 

Inspiration

Middag med mycket skratt.

Ex.  Game Show med Roliga timmen, en interaktiv music quiz med Per-Ola?

Fartfylld middag

Den riktiga helkvällen med liveband, DJ och dans?  Det fixar vi!

Tema middag

Räkfrossa, italiensk, grillat, vinprovning? Eller kanske gå all in med Gatsby? 

BARNKALAS

Enkel mat, glass eller tårta. Här finns utrymme för lekar och ben med spring. 

födelsedagsfesten

Fira dig själv med att fira hos oss och slippa förberedelser och efterarbete. 

Statt´s kreativa middag

Låt gästerna göra jobbet med handledning från vår personal. 

FÖRETAGS AW

På Statts balkong

Abbonnera bästa platsen för en riktigt härlig AW med kollegorna. Sol från eftermiddag till kväll.

Vi bokar gärna DJ för att höja stämningen lite extra.

Book et værelse
Book en konference Reserver et bord