fbpx

Boka ditt möte i Hässleholm, Knutpunkten som förbinder södra Sverige

Till oss reser du hållbart!

För julerbjudanden – se fliken JUL PÅ STATT

Hotel Statt är en modern mötesplats som passar lika bra till det stora som det lilla mötet, som hybrid i ett större sammanhang eller som platsen för en härlig kick-off med naturen runt hörnet. Du kan lätt hålla deltagarna samlade på hotellet och centralstationen är endast 100 m bort. 

Vi erbjuder 5 mötesrum med kapacitet från 10 till 230 personerHotellet er blevet totalrenoveret siden 2017, og vi er meget stolte over at kunne præsentere 93 førsteklasses værelser, et moderne konferencesal og en vidunderlig atmosfære i vores restaurant, bankettsal og lobby.

Förvänta dig

  • att vi noga följer rådande restriktioner från Folkhälsomyndigheten för att undvika smittspridning.
  • kreativa avbokningsregler under pandemin då det hela tiden sker förändringar som är utom vår allas kontroll. 
  • personligt värdskap med rutinerade Anna Smith som din kontakt genom hela arrangemanget. Dessutom möter hon dig på plats och finns i direkt anslutning till mötesrummet under ditt möte.
  • strategiskt bra läge 100 meter från centralstationen.
  • inomhusparkering 100 m från hotellet (erbjuder laddning för elbil). Parkeringsinformation finns till vänster.
  • vackra och rymliga mötesrum med dagsljus, högt i tak, öppningsbara fönster samt modern teknik för digitala möten.
  • att vår unge och kreative köksmästare Fredrik Englund tillreder fantastisk mat! Starta dagen med fikabuffé, fortsätt med tallrik serverad lunch och runda av med en härlig ”feel good”-fika. Vi erbjuder gärna takeout lunch på begäran. I mån av plats och väder serverar vi fika utomhus på vår uteservering eller stora balkong.

Enkelt, tillgängligt, personligt och med hög kvalité. Det är STATT!

Att tänka klimatsmart och hela tiden sträva efter arbetssätt och rutiner som påverkar miljön så lite som möjligt är viktigt för oss. ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. Vi gör något. I varje steg vi tar utvecklar vi verksamheten med fokus på hållbarhet i alla led. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete längre ned. 

Vi ser frem til at arrangere dit møde!

Vi är utvalda partners till Svenska Möten

vores mødelokaler 

Grand Central

Gare du Nord

Paddington

Hessle Wapen - Möteslokal

Roma Termini

Orient Expressen

bæredygtighed er vigtigt!

-Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget

Vi har stort engagement i en organisation, som ejerfamilien Jakobsson selv har grundlagt. Det hedder Mælkebøtte - Mælkebøttebørn i Sydafrika. Organisationen blev grundlagt i 2015, efter at Jakobssons var i Sydafrika og med egne øjne så og oplevede behovet for støtte blandt forældreløse børn i de berørte områder. Mælkebøtte er et fantastisk projekt, der dagligt bor hos os gennem vores fadderbarn, Smangele. Et job, der virkelig gør en forskel. Vi tilbyder grupper, der opholder sig mere end en nat Mælkebøttehandlen. Dette betyder at afstå fra at stoppe rengøringen af ​​hotelværelser og derved donere SEK 10 pr. Gæst nat til Mælkebøtte.

Er du nysgerrig efter, hvordan vi tænker på bæredygtighed i forhold til vores personale, vores miljøpolitik, klimakompensation, hvordan vi arbejder med FN's globale bæredygtighedsmål i Agenda 2030 osv.?

 

Dygnskonferens som gör skillnad PÅ Hotel Statt Hässleholm

Julen är tiden att vara givmild så vårt erbjudande gör skillnad. Vi serverar dig det bästa från julbordet på tallrik för att minska matsvinn och undvika trängsel. Förvänta dig inslag av vilt, närproducerat och vegetariska alternativ. 10 kr/ gäst skänks till vårt hjärteprojekt dandelionchild.nu i Sydafrika.

I pris ingår: Fika, lunch, fika, mötesrum, 4 rätters jul supé, enkelrum, frukost

Fr. 1965 kr/p
Giltigt sö-to v47-50

 

 

da_DKDansk
sv_SESvenska en_USEnglish de_DEDeutsch da_DKDansk
Book et værelse
Book en konference Reserver et bord