fbpx

Das passiert bei Statt!

Vi är här för att roa dig och vill att Hotel Statt & Lobbybaren ska vara den plats du väljer när du vill unna dig något extra. Nedan ser du om de event som planeras framåt, vi hoppas att du ska gilla det vi erbjuder.

Under vår och sommar planerar vi som vanligt många härliga events. Morsdagsbrunch, räkfrossa, Smakfullt med matinspiration etc. Lördagar har vi öppet sent beroende på antal gäster. Vi stänger dock aldrig före 23.00.

Följ oss i sociala medier för att hålla dig uppdaterad och läs mer längre ned.

Sidan uppdateras kontinuerligt. Kontakta oss om du inte hittar den information du söker här.

WILLKOMMEN!

SMAKFULLT!

För dig med extra passion för mat och dryck!

Med Statts köksmästare Fredrik Englund och sommelier Ivo van Steen som värdar är detta en upplevelse väl värd sitt pris.

En torsdag i månaden kl. 18-20 bjuder vi in till en gemytlig sittning där du får  ta del av ett antal smakportioner utifrån säsong eller ett visst tema. Statts köksmästare Fredrik Englund komponerar menyn och husets sommelier Ivo van Steen har valt ut den bästa drycken i kombination med smakerna på tallriken.

Pris: 425kr

Vårens datum och tema:
22/2 Viva Espana, 21/3 Sydamerika, 18/4 Pasta basta!, 16/5 Fusion, 20/6 Underbara Toscana

Höstens datum och tema
19/9 Tekniker, tips & trix, 17/10 Poisson et fruits de mer, 14/11 Sydafrika
Mer information kommer via  facebookevent Smakfullt.

WEEKEND BRUNCH

Genießen Sie diesen Frühling an ausgewählten Samstagen den köstlichen Brunch von Statt. Hier ist ein kleiner heißer, kalter, großer leckerer Desserttisch usw.

Förboka brunch för Morsdag, Farsdag & Påskdagen

Kom ihåg att du alltid kan boka din egen exklusiva brunch för minst 40 personer.
Kontakta oss för att boka.

Pris per vuxen 325 kr
Barn till och med 14 år betalar 23:-/ år.

WILLKOMMEN!

RÄKFROSSA

FROSSA I RÄKOR I SOMMAR!
Buffé med räkor, pajer, såser, sallad och bröd
Mer information kommer! 

Drop-in gäller på uteserveringen.
Vi serverar ej a la carte under räkfrossan.

Die Lobbybar

Speisekarte

Partyboden

Gastronomie

de_DEDeutsch
Ein Zimmer buchen
Buchen Sie eine Konferenz einen Tisch reservieren