UTMANA VÄNNERNA

Ett roligt paket för hela familjen eller vännerna kombinerat med förträffligt boende, frukost och 2-rättersmiddag i Lobbybaren.
Välj mellan boule, padel och bowling under tillval!

AKTIVITETER

PADEL- 1 BANA i 1h
En racketsport som kan ses som en blandning mellan tennis och squash. Det spelas på en plan med två planhalvor avskilda av ett nät, precis som tennis. Däremot så kan man även använda sig av väggarna i spelet – vilket mer liknar squash.
Tillkommer:
1 paket bollar 79kr, alternativt ta med egna – köpes på Zuperbowl
Hyra av rack- 30 kr/ rack, alternativ ta med eget – hyres på Zuperbowl

BOULE- 1 BANA i 1h
Spelet går  ut på att man kastar de 12 kloten mot en liten kula (kallat lillen) och får poäng för de klot en själv eller det egna laget placerat närmare lillen än motståndarlagets. Det lag som först uppnår 13 poäng vinner.
Bouleklot ingår i pris.

BOWLING- 1 BANA 1h
Totalt 8 banor med det senaste scoringsystemet som sköter poängberäkningen helt automatiskt. För alla barn finns det lätta klot och banor med uppfällda räcken, på så vis blir det utdelning varje gång.

OBS!

*Vänligen ange under specialla önskmål den tid du önskar för att spela- vi gör vårt bästa för att boka just den tiden till dig. Vi reserverar oss för att vi kan behöva återkoppla ett annat alternativ.

*Vänligen ange under  speciella önskemål den tid du önskar middag samt om du eller någon i sällskapet behöver specialkost.

I paketet ingår:

  • Övernattning i dubbelrum
  • 1 timmes aktivitet på Zuperbowl
  • Stor frukostbuffé
  • 2 rättersmiddag

TILLBAKA TILL PAKETSIDAN

BOKA PAKET