fbpx

Hotel Statt Hässleholm – Södra Sveriges mötespunkt!

Fyrstjärniga Hotel Statt har perfekt läge 100 meter från järnvägsstationen i Hässleholm, knutpunkten som förbinder södra Sverige. Hotellet har haft hotellverksamhet sedan 1914. Efter ägarbyte 2017 har hela hotellet renoverats och vi erbjuder 93 unikt inredda rum med 148 bäddar, restaurang Lobbybaren, gym och fem moderna mötesrum  med plats för upp till 230 personer. I vår flexibla festvåning arrangerar vi fester med upp 500 gäster. Vår högsta ambition är ett personligt värdskap med stor flexibilitet. Den personliga och varma inredningen ska få dig att känna dig som att du ”kommer hem” till en vän. 

Trots vårt centrala läge är naturen runt hörnet och vi rekommenderar gärna en vandring, lite golfspel, ett besök på MultiLeVel, i Tykarpsgrottan, Wanås konstpark eller andra outdoor aktiviteter som erbjuds i närheten.  En av vandringslederna börjar faktiskt precis utanför hotellentrén. 

Vi ser framemot att träffa dig och hälsar dig varmt välkommen!

Våra rum

Samtliga rum på Hotel Statt är totalrenoverade från 2017 och framåt. Den genomgående stilen är personlig och ombonad kryddat med smakfulla inredningsdetaljer. Största delen av inredningen kommer från Artwood of Sweden och på alla rum njuter du av lyxiga produkter från Rituals. Hotellet erbjuder 93 rum (148 bädddar) och inget rum är det andra likt.

Vi erbjuder följande rumstyper: single standard, single superior, double room, small double room, grand de luxe och minisvit. Om du har speciella önskemål t ex handikapp, rörelsehinder eller allergi, berätta för oss så anpassar vi rummet till dig.

Våra paket & erbjudande

"Springdeal"
All-inklusive

Middag, dryck och room-service

BOKA HÄR
Dinner Deal
Inklusive 5 rätter

5-rätters middag, boende och frukost

BOKA HÄR
LOGI+ middag

För dig som reser i tjänsten och gillar husmanskost

BOKA HÄR
VANDRA PÅ HOVDALA

Paket med naturupplevelser och middag

BOKA HÄR
Golf
*Summer Deal*

Logi, 2 greenfee samt tvårättersmiddag från 1342 kr

BOKA HÄR!
GOLFPAKET
med FYRA val

Inkl. frukost och 1 greenfee på Wittsjö, Hässlegården, Perstorp el. Skyrups GK.

Från 990 kr

BOKA HÄR
SPAPAKET LYX

4 behandlingar 

och 4-rätters supé

BOKA HÄR
CYKLA HOVDALA

Konferens & Möten

Oavsett om ni har ett större eller ett mer intimt sammanträde i åtanke har vi flertalet lokaler och aktiviteter som vi hoppas ska fungerar utmärkt för just er. Hos oss finner ni fem inspirerande mötesrum och fyra grupprum. Samtliga mötesrum har dagsljus.

Våra mötesrum är döpta efter kända järnvägsstationer i världen och går under namnen Grand Central, Gare du Nord, Paddington, Roma Termini, Orientexpressen och festvåningen Hessle Wapen.

Skapa oförglömliga minnen och utvecklas på Hotel Statt Hässleholm!

Lobbybaren

Meny

Festvåning

Catering

Upplev Hässleholm

I Hässleholm med omnejd finns massor med kul saker och aktiviteter att hitta på.

Många friluftsaktiviteter såsom vandring, cykling, upptäcka mm.

Läs mer om dem aktiviteter som finns i Hässleholm på kommunens egen hemsida.

 

sv_SESvenska
en_USEnglish de_DEDeutsch da_DKDansk sv_SESvenska
Boka rum
Boka konferens Boka bord