fbpx

Lobbybaren

Hässleholms vardagsrum

Välkommen till härliga Lobbybaren, hotellets och hela Hässleholms vardagsrum. Här hoppas vi att du ska trivas i sällskap med något gott från vår á la carte meny, vårt breda vinutbud med viner från alla världens alla hörn eller cocktails med inspiration från de stora metropolerna. Slå dig ner i någon av våra sköna fåtöljer och njut av pulsen från människor som möts.  Våra flaskviner har ett fast tillägg istället för procentuellt. Vi vill att du ska unna dig riktigt bra vin till riktigt bra pris.

Lobbybaren är platsen för alla tillfällen. Affärslunchen, middagen på tu man hand, för 2 eller för hela familjen, AW:n, före maten-drinken, efter-maten-drinken, gå-ut-med-kompisar-ölen, affärssamtals-kaffet, hemliga-sammanträffandet-vinet… Det mindre firandet på någon utav våra fina verandor, kanske till och med den lilla bröllopsmiddagen. Kort sagt, en plats för alla möten!

Under pågeående pandemi reserverar vi oss för att det sker mindre justeringar på menyn med kort varsel. Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens rekommendationer och gör de anpassningar som krävs.

Öppettider
Tisdag – Lördag Från 17 (köket öppet 17-20).
Enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer måste våra gemensamhetsutrymmen vara tömda kl 20.30.

Notera! Precis som resten av hotellet är Lobbybaren kontantfri.

menyer

À la carte

Vår kunniga kökspersonal gör allt för att du ska få en minnesvärd smakupplevelse! Under pågeående pandemi reserverar vi oss för att det sker mindre justeringar på menyn med kort varsel. Just nu erbjuder vi även veganska rätter på menyn.
Se Lobbybaren meny här!

 

Barnmeny

På Statt vill vi att alla ska känna sig välkomna och nöjda. Därför har vi självklart en egen meny för de små, fylld med barnens favoriter!

Se vår barnmeny (pdf)

 

Take-out

Alltid 10 procent rabatt på ordinarie priser. Kontakta oss på info@statt.se eller 0451-890 00.
Under pågeående pandemi reserverar vi oss för att det sker mindre justeringar på menyn med kort varsel. Just nu erbjuder vi även veganska rätter på menyn.

Se vår avhämtningsmeny (pdf)

 

Avhämtning- och cateringmeny

För större sällskap erbjuder vi även bufféalternativ för utkörning eller avhämtning. Läs mer på nedanstående länk. Perfekt för er kommande tillställning! Alternativen gäller för minst 10 personer.

Se vår cateringmeny (pdf)

Välkommen till

STATTS FESTVÅNING

Statts festvåning – det självklara valet för ditt event!
Den perfekta mixen av mysig atmosfär, hög kvalité på mat och personligt värdskap. Helt rätt förutsättningar för ett lyckat arrangemang. I den flexibla festvåningen ryms 30-400 personer. Lokalen är utrustad med projektor, duk, mikrofon och ljudanläggning. Dessutom en stor uteterrass.

Varje förfrågan offereras individuellt efter dina önskemål.

Läs om vår festmeny för större sällskap här!

Förfrågan:  Maila boka@statt.se eller ring 0451-890 00.

Catering

Vi anpassar vår catering efter hur många personer ni är. Menyförlsag kan tas fram på förfrågan.
Här hittar du några menyer som passar till de flesta tilfällen värda att fira.

Läs mer om våra olika cateringmenyer här!

Förfrågan/bokning sker till info@statt.se eller 0451-890 00.

 

Lobbybaren

Meny

Festvåning

Catering

sv_SESvenska
en_USEnglish de_DEDeutsch da_DKDansk sv_SESvenska
Boka rum
Boka konferens Boka bord