fbpx

Enkelt att mötas i Hässleholm – knutpunkten som förbinder södra Sverige

Perfekt när du samlar deltagare för nästa konferens!

Hotel Statt har en möjlighet som är lika unik som viktig. Deltagarna på konferensen har perfekta möjligheter att resa till oss både hållbart och enkelt eftersom Hässleholm är den knutpunkt som förbinder södra Sverige med fem inkommande linjer.

Hotellet som ligger endast 100 m från centralen. Enkelt. Att tänka klimatsmart, att jobba på ett sätt som påverkar miljön så lite som möjligt, är viktigt för oss och vi tar verkligen ta tillvara på det fantastiska försprång vi har fått tack vare vårt läge. ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. Vi gör något. Och i varje steg vi tar utvecklar vi verksamheten med fokus på hållbarhet i alla led.

Hotel Statt är en modern mötesplats som passar lika bra till det stora som det lilla mötet. Vi erbjuder fem mötesrum med kapacitet från 10 till 230 personer. Hotellet har totalrenoverats från 2017 och vi är mycket stolta över att presentera 93 förstklassiga rum, en modern konferensvåning och en härlig atmosfär i vår restaurang, festvåning och lobby.

Du kan förvänta dig;

  • Personligt värdskap och flexibilitet hela vägen från offert till utvärdering. Väl på plats finner ni enkelt konferensreceptionen i direkt anslutning till mötesrummet.
  • Strategiskt bra läge, särskilt för de tillfällen då ni behöver samla deltagare från hela södra Sverige. Tågtiderna följer ni live i vår konferenslobby.
  • Inomhusparkering 100 m från hotellet som även erbjuder laddning för elbil. Parkeringsinformation under fliken ”KONTAKTA OSS”.
  • Vackra mötesrum med dagsljus, högt i tak, öppningsbara fönster och modern teknik.
  • Underbar mat, med allt från det stora till det lilla. Starta dagen med fika där du plockar vad du önskar från vår härliga frukost, fortsätt med en tallrikserverad lunch och runda av med en härlig ”feel good” -fika under eftermiddagen.
  • Enkelt, tillgängligt, personligt med hög kvalité, det är så vi ser på saken.

Vi ser framemot att få arrangera ditt möte!

våra mötesrum 

Grand Central

Gare du Nord

Paddington

Hässle Wapen - Möteslokal

Roma Termini

Orient Expressen

hållbarhet är viktigt!

-Ingen Kan Göra Allt, Men Alla Kan Göra Något

Vi har stort engagemang i en organisation som ägarfamiljen Jakobsson själva har grundat. Den heter Dandelion – Maskrosbarn i Sydafrika. Organisationen grundades 2015 efter att Jakobssons varit i Sydafrika och med egna ögon sett och upplevt behovet av stöd bland föräldralösa barn i drabbade områden..  Dandelion är ett fantastiskt projekt som lever med oss dagligen genom vårt fadderbarn, Smangele. Ett arbete som verkligen gör skillnad. Vi erbjuder grupper som bor mer än en natt The Dandelion Deal. Det innebär att avstå stanna städning av hotellrum och därmed skänka 10 kr per gästnatt till Dandelion.

Är du nyfiken på hur vi tänker angående hållbarhet gällande vår personal, vår miljöpolicy, klimatkompensation, hur vi jobbar med FN:s globala hållbarhetsmål i Agenda 2030 etc?

 

sv_SESvenska
en_USEnglish de_DEDeutsch da_DKDansk sv_SESvenska
Boka rum
Boka konferens Boka bord