GOLFPAKET - VÄLJ MELLAN 5 BANOR

Våren kommer först till Skåne! Hos oss hittar du allt, trevligt boende, garage, mat, dryck och givetvis fina golfbanor av olika karaktär.
Vi samarbetar med Hässlegårdens GK, Skyrups GK, Wittsjö GK, Perstorps GK och Östra Göinge GK Kombinera paket som du önskar genom att välja från våra tillval längre fram. Samtliga banor har 18 hål och ligger inom 2 mils radie från Hässleholm. 

I paketet ingår:

  • Övernattning i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • 1 st greenfee på valfri bana

För grupper över 10 personer bjuder vi, i mån av plats, på en lokal för eventuell prisutdelning eller annat. Vänligen ange under speciella önskemål om ni önskar detta! 

Klicka på Boka Paket nedan för att boka online. Du kan också ringa oss på 0451-890 00 eller maila info@statt.se.


Vi samarbetar med följande golfklubbar:

Östra Göinge GK
På Östra Göinge FK finns en av Skånes vackraste banor utmed den slingrande Helge å. Banan är delvis kuperade park- och skogs banan är mycket varierande till sin karaktär och på en hel del av hålen är Helge å definitivt ett inslag som räkna med i spelet.

Wittsjö GK
Ligger inbäddad i en ädel lövskog och varje hål är som ett nytt äventyr som öppnar sig. Klubben för dig som bara inte vill spela, utan även trivas!

Skyrups GK
Banan har ett rykte om att det har regionens bästa greener och är en av Skånes vackraste golfbanor. Banan är beläggen in till Finjasjön där ett par av hålen spelas ut med sjön och ger en härlig utsikt och inramning.

Hässlegårdens GK
Här har varje hål ett karaktäristik drag. Det kan vara en inbäddad green, ett inspel över vatten, passage i smalt skogsgatt eller öppet vatten längst hela hålet.

Perstorps GK
Banan ligger i en inbjudande bokskog som är en av de mest etablerade i nordvästra Skåne. Banan är en charmfull blandning av skogs- och parkbana.

TILLBAKA TILL PAKETSIDAN

BOKA GOLFPAKET