fbpx

Detta händer på Statt!

Vi ser framemot att få möjlighet att skapa spännande och intressanta event och temakvällar i Lobbybaren på Hotell Statt. Självklart har vi full respekt för att undvika smittspridning men vi planerar hellre framåt och ställer in än att inte ha ett positivt fokus.

Ett utav våra mål utifrån Agenda 2030 är mål 5 ”Uppnå jämställdhet och alla kvinnors och flickors egenmakt”. Vårt arbete med Dandelion Child South Africa har stor påverkan men vi vill göra mer, och göra det på ett kul sätt. Därför är en del av våra events riktade mot just det i år. Tex Girl Power som du kan läsa om längre ned.

Sidan uppdateras kontinuerligt. Kontakta oss gärna om du inte hittar den information du söker här.

Covid – 19
22-01-16: I dagsläget krävs ej Covidpass för att besöka Lobbybaren och våra events. Men givetvis stannar du hemma om du har symptom. Vi följer noga gällande restriktioner och reserverar oss för att event kan bli inställda med kort varsel om vi bedömer att vi ej kan genomföra dem på ett säkert sätt.

Weekend Vibes

Varje fredag och lördag skapar vi lite extra ”vibes” på Statt

Under våren kommer vi att ha lite högre puls och stämning i Lobbybaren under fredagar och lördagar. Med skön musik, goda cocktails och gott häng skapar vi en härlig ”weekend vibe”.

Öppet fredag 17-24 och lördag 17-01. Räkna med att ”partykänlsan” innefinner sig efter 21:30. 

* Vi återkommer med mer information när restriktionerna lättar och vi får ha öppet längre än till 23.00.

VÄLKOMMEN!

 För paket med boende klicka här

Girl Power Saturday

GIRL POWER SATURDAY vänder sig till tjejer och pågår utvalda lördagar mellan 16 och 18.

Konceptet bygger på att en föranmäld kvinna under lättsamma former delar med sig av sina erfarenheter i livet mellan ca 16.30 och 17:00. Berättelsen kan handla om allt från karriär, misslyckande, utmaningar inom jobb, privatliv.. you name it!

Vi skrattar och inspireras tillsammans under trevliga former. AW priser på mat och dryck. Ingen kostnad, du betalar bara för den mat och dryck du beställer.

Planerade datum 5/2, 5/3, 2/4, 7/5.

5 februari
Klara Svensson, f.d. världsmästare i proffsboxning fick tidigt lära sig hantera att vara ensam tjej i en tuff och mansdominerad värld som boxning. Hon delar med sig av sina upplevelser, om pondus och kroppsspråk. Hur viktigt det är att markera när gränser överskrids, och hur man sätter dom.

5 mars 
Diana Sendlak Brundin: ”Kommunikation i en tänkande miljö”. Den drivande officeraren som bildade eget företag inom coaching och all form av ledarutveckling. Diana är också lärare i ledarskap och organisations-vetenskap på Högskolan i Halmstad. Diana älskar att träna och att utveckla individ /organisation.

2 april 
Mia Karlsson  – Att gå sin egen väg – en 5barns mammas resa och lärdomar som chef. En personlig berättelse om att växa genom motgångar och hitta tillbaka till sig själv. Detta har format mitt ledarskap med en stark övertygelse i kraften att se varje människas möjligheter och att värna om allas rätt till utveckling. Mia- skolchef Region Blekinge.

7 Maj
Anna Wallentheim

– Människa. Mamma. Makthavare.

”Anna Wallentheim, från Hässleholm, är sedan 2014 ledamot i Sveriges Riksdag för Socialdemokraterna och har sedan hösten 2021 sin bas i Justitieutskottet efter 7 år i Kulturutskottet. Förutom upplevelsen att ta steget in i maktens korridorer och uppleva det politiska spelet från insidan har Anna också under sina år i riksdagen också blivit mamma samt separerat. Fokus för samtalet under denna kväll blir därför hur Anna kombinerar livet som ensamstående mamma med livet som heltidspolitiker i Sveriges Riksdag”

Följ eventet på facebook för att se mer om de kvinnor som valt att dela med sig.

Välkommen!

Meet Wine & Dine

– After Work varje torsdag 16-18

Premiär den 27 januari

Weekend Brunch 

Njut av Statts stora härliga brunch utvalda lördagar i vår. Här finns småvarmt, kallt, stort härligt dessertbord mm.

Planerade datum:
26/2, 26/3, 16/4 (påskafton) & 29/5 (morsdag)
Tider: 11.30-15:00.

Pris per vuxen 245 kr
Barn till och med 14 år betalar 15:-/ år.

VÄLKOMMEN!

ALLA HJÄRTANS DAG

Fira kärleken hos oss!

Den 11,12 och 14 februari serverar vi en specialmeny för Alla hjärtans Dag i Lobbybaren.

Meny 448 kr:

Förrätt:
Råraka med löjrom, creme fraiche, rödlök och dill (veg: Tartar on beetroot with goat cheese cream, black currants, fennel and cress)

Varmrätt:
Bakad torsk med galette på gulbeta och prästost, smörsås, spetskål och gräslök (veg: Bakad rotselleri med galette på gulbeta och prästost, smörsås, spetskål, gräslök och pumpafrön)

Dessert:
Chokladmousse med hallon, marshmallow och hasselnöt. 

Vi erbjuder såklart även paket med boende. 
LÄS MER OCH BOKA HÄR!

The lobby bar

Menu

Party floor

Catering

en_USEnglish
sv_SESvenska de_DEDeutsch da_DKDansk en_USEnglish
Book a room
Book a conference Reserve a table